ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 18ου ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΟΚ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 18ο Παγκύπριο Επιστημονικό Συνέδριο του Εκπαιδευτικού Ομίλου Κύπρου, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με κεντρικό θέμα την ΑΝΑ – θεώρηση του Δημόσιου Σχολείου της Κύπρου σ’ έναν κόσμο συνεχών αλλαγών και προκλήσεων. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό στις 15 και 16 Μαρτίου 2019 στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι παράλληλες εισηγήσεις και τα εργαστήρια με τη συμμετοχή ενός μεγάλου αριθμού συνέδρων.

O Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου απευθύνει πρωτίστως θερμές ευχαριστίες στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου για την άψογη συνεργασία, και ιδιαίτερα στους λειτουργούς των δύο οργανισμών, οι οποίοι στήριξαν με κάθε τρόπο το Συνέδριο. Ευχαριστίες απευθύνει επίσης και στους χορηγούς του Συνεδρίου, οι οποίοι συνέδραμαν καθοριστικά στην επιτυχία των εργασιών.

Τέλος, ο Όμιλος απευθύνει θερμότατες ευχαριστίες προς όλους τους εισηγητές και τις εισηγήτριες που τίμησαν με την παρουσία τους το Συνέδριο και των οποίων οι εργασίες ανέδειξαν το ζήτημα της αναβάθμισης του δημόσιου σχολείου της Κύπρου στη σύγχρονη εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονες προκλήσεις και πολλαπλές αντεγκλήσεις.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου παραμένει πιστός στη δέσμευσή του για μια γόνιμη παρουσία στο εκπαιδευτικό σύστημα της Κύπρου και συνεχίζει τις ποικίλες δράσεις του, οι οποίες θα συμβάλουν ακόμη περισσότερο στην ανάδειξη του πολυδιάστατου ρόλου της παιδείας.

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφικό υλικό απο το συνέδριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Published on