Εκπαιδευτική ημερίδα στο Παραλίμνι

"Εκπαίδευση και Κοινωνική Ενσωμάτωση"

Δημαρχείο Παραλιμνίου

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείο Παραλιμνίου, με θέμα «Εκπαίδευση και Κοινωνική Ενσωμάτωση». Οι κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Μάριος Βρυωνίδης, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, και ο Στέφανος Σπανέας, Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν σχετικά στατιστικά στοιχεία από τη Δημοτική και Μέση Εκπαίδευση από τον Πρώτο Λειτουργό Εκπαίδευσης κ. Ανδρέα Παπούλα, Πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου Κύπρου, ενώ οι Διευθυντές κ. Κυριάκος Παναγιώτου και κ. Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησαν για σχολικές εμπειρίες που σχετίζονται με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για ομαλή ένταξη και ενσωμάτωση παιδιών με μεταναστατευτική βιογραφία στο δημόσιο σχολείο.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου ευχαριστεί όλους τους ομιλητές που συνέβαλαν στην επιτυχία της Ημερίδας, την Επαρχιακή Επιτροπή Αμμοχώστου για τη διοργάνωση, το Κολλέγιο Atlantis για τη στήριξη, και ιδιαίτερα όλους όσοι παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την Ημερίδα.

Δείτε φωτογραφίες απο την ημερίδα:

 

Published on