Ετήσιο Συνέδριο Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Αγγλικής Κύπρου (cyTEA)

 

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Εκπαιδευτικού Ομίλου Κύπρου,

Ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Αγγλικής (CyTEA) οργανώνει διήμερο συνέδριο στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία.


Το συνέδριο θα έχει ποικιλία θεωρητικών και πρακτικών παρουσιάσεων όπως επίσης και βιωματικά εργαστήρια.  Οι παρουσιάσεις ασχολούνται με ποικιλία θεμάτων όπως τη συνδυασμένη εκμάθηση μαθήματος περιεχομένου και γλώσσας (Content and Language Integrated Learning -CLIL), εφαρμογές της τεχνολογίας στην διδασκαλία και εκμάθηση γλωσσών, e twinning, blogs, interactive groups, αξιολόγηση γλωσσικών ικανοτήτων, κ.α.
Στους κύριους ομιλητές του συνεδρίου συμπεριλαμβάνονται διεθνώς αναγνωρισμένοι ειδικοί όπως οι Julia Sarris, Daniel Xerri, Sophie Ioannou Georgiou και Nick Micheloudakis  ενώ θα έχουμε μαζί μας αντιπρόσωπο από NATIONAL GEOGRAPHIC  και EXPRESS PUBLISHING για δύο εργαστήρια.


Εγγραφές μπορούν να γίνουν και επί τόπου αλλά για καλύτερη οργάνωση παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν έγκαιρα την εγγραφή τους στο https://goo.gl/forms/Gj9dC0sx2e9SHaov1
 

Οι εγγραφές την ημέρα του συνεδρίου ξεκινούν στις 9:00 π.μ. και το συνέδριο αρχίζει στις 9:30 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 99699484  ή 99425520.
 

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του συνεδρίου υπάρχουν αναρτημένα στη διεύθυνση  https://cytea.weebly.com/ .

Published on  November 9th, 2018